Ezek a Joon új célállomásai

Hét közép- és hosszútávú járatot indít jövőre az Air France új generációs légitársasága: a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről 2018. március 25-től Rómába, Nápolyba, Oslóba, Isztambulba, Kairóba, Fokvárosba és Teheránba repíti utasait a Joon.

Isztambulba heti 7 járat indul majd, Nápolyba 14, Oslóba 18 és Rómába pedig heti 49 alkalommal repül majd a fiatalos légitársaság.. A párizsi Charles de Gaulle repülőtérről a középtávú járatokra 174 üléses Airbus A320-as, és 212 üléses A321-es típusú repülőgépek szállítják majd az utasokat. A business osztályon a Joon ingyenes étkezést, rágcsálnivalókat és italokat biztosít, de az economy osztály utasai is költségek nélkül választhatnak az italválasztékból. A fellegek között a szórakoztatásért a YouJoon rendszer felel, amely okostelefonon, tableten és laptopon is elérhető.

A párizsi Charles de Gaulle repülőtérről induló járatok business, premium economy és economy osztályain az utasok az Airbus A340-es repülőgépek új kabinjainak kényelmét élvezhetik, melyek a legmodernebb érintő képernyőkkel felszereltek és több száz filmet kínálnak.

A 2018-as nyári szezonban a Joon 13 célállomásra repül heti 228 járattal a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről. Középtávon nyolc úticél található a légitársaság portfoliójában: Barcelona, Berlin, Isztambul, Lisszabon, Nápoly, Oslo, Portó és Róma. Emellett 5 távoli célállomásra is utazhatunk az Air France új generációs légitársaságával: Fortaleza, Kairó, Fokváros és Teherán.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.