Emirates-Bangkok Airways codeshare

Az Emirates codeshare megállapodást kötött a thaiföldi székhelyű, regionális útvonalakon közlekedő Bangkok Airways-zel. Az egyezménynek köszönhetően a Bangkok Airways és az Emirates utasai számára új célállomások nyílnak Európából, valamint az ausztrálázsiai és délkelet-ázsiai régiókból.

Az Emirates az egyezménynek megfelelően csatlakozik a Bangkok Airways 19 jelenlegi délkelet-ázsiai útvonalához, amellyel összesen 14 új úti céllal bővül globális útvonalhálózata. A dubaji székhelyű légitársaság utasai ennek köszönhetően még egyszerűbben juthatnak el az olyan népszerű nyaralóhelyekre, mint a thaiföldi Ko Samui-sziget, a kambodzsai Sziemreap, vagy Mianmar nagyobb városai. A Bangkok Suvranabhumi-ra, Phuket-re, Kuala Lumpurba és Szingapúrba utazók is élvezhetik a Bangkok Aiways-zel kötött megállapodás előnyeit, és az Emirates utasai számára mindössze egy Hong Kong-i, Kuala Lumpur-i, szingapúri vagy phuketi átszállással elérhetővá válik Ko Samui.

A Bangkok Airways és az Emirates járatai nagyszerű összeköttetést kínálnak Dubajból és számos más célállomásról, beleértve az európai légikikötőket is, valamint több közvetlen útvonalat is biztosítanak az új-zélandi és ausztrál utasok számára.

Az Emirates jelenleg is hat járatot üzemeltet Bangkokba, de decembertől a napi hat járatból négy esetében A380-as gépük szállítja majd az utasokat.

A Bangkok Airways jelenleg 31 útvonalat üzemeltet 24 ázsiai repülőtérre. Az Emirates-nek jelenleg világszerte 15 partnerrel van érvényben codeshare megállapodása. A Bangkok Airways-zel kötött partneri egyezménynek köszönhetően immár 104 úti célt kínál az ázsiai csendes-óceáni térségbe, beleértve a Qantas-szal és a Jetstar-ral közösen működtetett útvonalakat.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.