Elkészült a hotel.de jelentése

Mintegy egymillió online szállodaértékelés alapján készítette el a hotel.de online szállodafoglalási portál az általa felkínált 3 és 4 csillagos szállodák ár-érték arányáról szóló jelentését.

A hotel.de online szállodafoglalási portál a napokban készítette el az általa felkínált 3 és 4 csillagos szállodák ár-érték arányáról szóló jelentését, amelyhez az adatokat több mint egymillió online helyfoglaló szállodaértékelése szolgáltatta.

 

A szállóvendégek az elutazásuk utáni másnapon 0-tól 10 pontig terjedõ online értékelést adnak helyszíni tapasztalataikról. A szoba minõsége és a személyzet barátságosságának kritériumai mellett a vendég értékelheti a szálloda árának és nyújtott teljesítményének viszonyát is. Utóbbit vette most pontosabban nagyító alá a hotel.de jelentésében.

Lisszabon 7,62 pontos értékelésével az elsõ helyet foglalja el, ezt követi Tokió (7,60) és Prága (7,51). Kézenfekvõ tehát, hogy ezekben a városokban a szállodások különlegesen jó ár-teljesítmény viszonyt tudnak felmutatni. Washington (15. hely), New York (20. hely) és Ottawa (9. hely) képviselik az észak-amerikai földrész városait a listán és Rio de Janeiro nevével (16. hely) még egy dél-amerikai város is felkerült. Ezzel együtt a Top 20 között elsõsorban európai nagyvárosokat találhatunk.

Érdekes trend figyelhetõ meg Németországban: az ország elsõ helyezett Halle városa (7,86), ezt 6 további város követi, korábbi nyugat-német területekrõl. Nürnberg (7,25), Augsburg (6,95) és München (6,94) 9., 11. és 12. helyezésükkel már inkább a középmezõnyben foglalnak helyet. A fõváros, Berlin (7,36) még biztosítani tudta maga számára a hatodik helyezést és ezzel bejutott a felsõ harmadba, a többi tradicionális német város inkább rosszabbul szerepel, mint jól: Hamburg (6,86), Köln (6,83) és Frankfurt (6,81) lettek a sereghajtók.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.