Elindult az airberlin harmadik járata

Március 27-től az airberlin immár napi három járatot közlekedtet Budapest és Berlin között, a bővítésnek köszönhetően további összeköttetések érhetőek el.

Az AB8261 számú új járat hétfőtől péntekig reggel 6.25-kor indul Budapestről és 7.55-re érkezik Berlin-Tegel repülőtérre.

Az utazók egyre több olyan célpontot tudnak elérni az airberlin globális hálózatával, mint például Chicago, New York (JFK), Koppenhága, Stockholm, Alicante, Malaga, Faro, Olbia, Reykjavik, a Kanári-szigetek, valamint egyéb német városok, mint például Nürnberg, Kalsruhe vagy Saarbrücken.

Budapestről Berlinen át Abu Dhabi most már naponta kétszer is elérhető az utazók számára, ahonnan pedig számos újabb célállomás válik elérhetővé, például Ausztráliában (Sydney, Brisbane, Melbourne) és Ázsiában (Delhi, Seychelles-szigetek, Phuket) az Etihad Airways partner-légitársaság segítségével.

2016. május 31-ig az airberlin speciális ajánlata cégek számára. Azon  vállalatok, amelyek első alkalommal regisztrálják magukat a https://www.businesspoints.airberlin.com honlapon  az airberlin Business points céges törzsutasprogramba a BP8899EA speciális promóciós kód megadásával, az első repülés lefoglalásakor 1000 bónuszpontot kapnak – egy retúr repülőút, vagy két egyirányú út – a 2016. március 1. és június 30. közötti időszakban.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.