Elindult a Wizz Air isztambuli járata

Augusztus 2-án délelőtt felszállt a Wizz Air első, menetrend szerinti isztambuli járata Budapestről. A légitársaság gépei mostantól heti négy alkalommal, hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap közlekednek Budapest és Isztambul között, de a Wizz Air jövő márciustól már naponta repülne a török városba.

Kifejezetten nagy volt az igény az újabb isztambuli járatokra, amit az első repülőgép töltöttsége is alátámaszt. A 180 személyes Airbus A320-on 164 utas indult Törökországba.

Az új járat egyike annak a számos útvonalnak, amiket a Wizz Air idén jelentett be.

Az új járat vasárnap kivételével reggel 9:45-kor száll fel Budapestről, helyi idő szerint 12:40-re ér Isztambulba, a Sabiha Gökçen repülőtérre. Visszafelé 13:10-kor indul, itthoni idő szerint pedig 14:10-kor száll le, vasárnaponként bő másfél órával később közlekedik. Ez a menetrend egyaránt kedvez az üzleti utazóknak és a turistáknak is. A török gazdaság meggyőző fejlődése Isztambult az üzleti utasok kedvelt utazási célpontjává teszi, emellett turisták tömegei keresik fel a világ minden tájáról a Boszporusz két partján fekvő történelmi város látványosságait.

 

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.