Elindította online utazási irodáját a Wizz Air

A Wizz Tours, a Wizz Air új online utazási platformja Magyarországon és Lengyelországban egyszerre debütált október 2-án.

A Wizz Tours nem jogi személy, csupán márkanév, a diszkontfuvarozó ugyanis nem alapított saját utazásszervező céget új üzletágára, a low-cost modellt követő szolgáltatás a Svédországban bejegyzett Travellink utazási iroda (az Odigeo-csoport leányvállalata), valamint az Expedia.com bevonásával fut. Foglalni kizárólag online lehet és kizárólag a Wizz Air által repült desztinációkba. A repülőjegyből és szállásból álló csomag mellé a Wizz Tours honlapján igény esetén még utasbiztosítás vásárolható, egyéb földi szolgáltatás (transzfer, városnézés stb.) nem, a vízumköteles országokba azonban partnerük, a budport.hu-n keresztül az utasok elektronikusan intézhetik vízumigénylésüket

Az utazók több mint 30 ezer hotel és üdülőhely szállásajánlataival párosíthatják a légitársaság repülőjegyeit, a Wizz Tours egy teljesen online utazási iroda, amely már azelőtt népszerűvé vált, hogy foglalásokat lehetett volna intézni rajta. A Wizz Tours Facebook oldalán meghirdetett fotóverseny szeptemberben több mint 200 ezer látogatót vonzott, a képekre pedig több mint 12 ezer szavazat érkezett.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.