Egzotikus szigeteket céloz meg az Air France- KLM

2017-ben három varázslatos célállomásra indít járatot az Air France- KLM, így Mauritius, Guadeloupe, és a Maldív szigetek idéntől könnyedén elérhetőek a légitársaságok járataival.

Az Air France és a KLM a nyári menetrendben egyaránt 4-4 járatot indít Budapestről naponta Párizsba és Amszterdamba, így kényelmesen, hosszú várakozási idő nélkül eljuthatunk a mesés célállomások bármelyikébe.

A desztinációk folyamatos bővítése mellett a flotta fejlesztését is prioritásként kezelik. Idén négy új Boeing 787-es repülőgép érkezik a légitársaságokhoz, amelyekkel együtt összesen 13 Dreamlinerrel büszkélkedhetnek majd. Folytatják a Boeing 777-esek felszerelését az új hosszú távú kabinokkal, így év végére minden Boeing 747-es, 777-es és 787-es gép a megújult World Business Class kabinokkal várja majd az utasokat.

Az Air France járatok mellett most már a KLM–mel is repülhetünk Mauritiusra. Az új járatot a legújabb Boeing 787-9-es típusú repülőgéppel üzemelteti majd a légitársaság, amelyen az utasokat 30 Business Class, 45 Economy Comfort és 219 Economy Class ülés várja.

2017 november elejétől 2018 április végéig repíti majd az utasokat a Maldív-szigetekre az Air France a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről. A járatokat Máléra a légitársaság 312 üléses, Boeing 777-200-as típusú repülőgéppel üzemelteti majd. A legújabb Best kabinokkal felszerelt repülő szerdán és szombaton repül majd a napimádók és búvárok paradicsomába, majd csütörtökönként és szombatonként indul vissza a Párizsba.

A KLM 2017. március 27-től heti három alkalommal (kedden, csütörtökön és szombaton) repül majd Amszterdamból Bogotán keresztül Cartagenába, Kolumbia északi partjaihoz. A KLM az új járatokat Boeing 787-9-es típusú repülőgépekkel üzemelteti majd, amelyen 20 World Business Class, 45 Economy Comfort és 219 Economy Class ülés várja az utasokat.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.