Duplázott az Emirates Új-Zélandon

Az Emirates egyszerre két új-zélandi célállomásra is bevezette A380-as típusát, így a légitársaság már mind az öt, napi új-zélandi járatát ezzel a típussal repüli.

Az EK448-as járattal elindult a közvetlen Dubaj-Auckland A380-as szolgáltatás, amely a Boeing 777-200LR géptípust váltja az útvonalon. Ezzel párhuzamosan felszállt az Emirates Christchurch-be tartó A380-as gépe is, miután a légitársaság a legfontosabb déli-szigeti útvonalon a Boeing 777-300ER géptípust is lecserélte az ikonikus repülőgéptípusra.

A közvetlen járat mellett az Emirates további három, naponta közlekedő A380-as járatot üzemeltet Auckland és Dubaj között, valamint Ausztrálián keresztül (Sydney-, Melbourne- vagy Brisbane-megállókkal) más célállomásokra.

Ezzel a lépéssel az Emirates lett az első légitársaság, amely rendszeres A380-as szolgáltatást kínál Christchurchbe. A típuscsere, valamint a bangkoki átszállás megszüntetése lehetővé teszi az utasok számára, hogy mindössze egy sydney-i megállóval megtegyék a Dubaj-Christchurch útvonalat.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.