Designhotel nyílik Pécs belvárosában

Különleges hangulatú szálláshely marasztalja az idén Európa kultúrfõvárosa címet viselõ városba látogatókat május végétõl.

Különleges hangulatú szálláshely marasztalja az idén Európa kultúrfõvárosa címet viselõ városba látogatókat május végétõl.

 

A Széchenyi tértõl néhány lépésnyire 27 szobás, értékesítési megfontolásokból háromcsillag superior hotelként nyílik, várhatóan május második felében a baranyai megyeszékhely új szállodája, a Hotel Arkadia. A designhotel újonnan épített szárnyának homlokzatával és belsõ tereinek kialakításával, színválasztásával is a Pécshez ezer szállal kötõdõ Bauhaus mûvészeti iskolát idézi. Változatos méretû és berendezésû lakóegységei pécsi mûvészek keze munkáját dicsérik, s a hotel egyediségét, mûvészetekre nyitottságát tükrözik. A hotel falai között a városlakókat is vonzó programokat terveznek – tudtuk meg idõsebb Ruzsa Csabától, a szálloda tulajdonosától.

 

A klímaberendezéssel, valamint wifi- és vezetékes internetkapcsolattal egyaránt ellátott szobák, illetve a hotelszolgáltatások kialakításánál gondoltak a gyermekekkel érkezõkre is. A lakóegységek közül többet mozgásukban korlátozottak is akadálymentesen közelíthetnek meg. A szálloda étteremmel, 15 fõs tárgyalóval, és a hangulatosan berendezett pincehelyiségben szivarszobával is rendelkezik majd.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.