Déli háromszög a Singapore-ral

A Singapore Airlines elsőként indított úgynevezett „Capital Express” járatot, amely összeköti Szingapúrt Ausztrália és Új-Zéland fővárosaival.

Az első, SQ 291 számú járat szeptember 20-án, helyi idő szerint 23.00 órakor szállt fel a szingapúri Changi Nemzetközi repülőtérről és reggel 08.15 órakor érkezett meg Canberrába, ahonnan folytatta útját tovább Wellingtonba, és 15.00 órakor landolt.

A „Capital Express” mostantól heti négyszer közlekedik a Szingapúr-Canberra-Wellington-Canberra–Szingapúr útvonalon.

A Singapore Airlines az első légitársaság, amely rendszeres menetrend szerinti járatot üzemeltet Canberrába, és elsőként repüli a Canberra – Wellington útvonalat is. A járat Boeing 777-200 géptípussal üzemel, 38 business és 228 turistaosztályú üléssel a fedélzetén.

Az új canberrai járatok növelik a Singapore Airlines ausztráliai útvonalhálózatát, amelyben Szingapúrból Adelaide, Brisbane, Melbourne, Perth és Sydney repülőtereire közlekednek a járatokat. A Silkair, a Singapore Airlines regionális partner-légitársasága repüli Cairnst és Darwint, míg a Scoot, a Singapore Airlines fapados leányvállalata a Gold Coast, Melbourne, Perth és Sydney útvonalakon közlekedik.

Ez az új wellingtoni járat remekül kiegészíti az új-zélandi célállomások – Auckland és Christchurch – sorát, melyekre már régóta közlekednek a Singapore Airlines járatok.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.