Debrecenből Tel-Avivba közvetlenül

A Wizz Air elindította Debrecen és Tel-Aviv közötti járatát. Az új járat hetente kétszer, szerdán és vasárnap közlekedik a két város között.

Tel-Aviv Izrael második legnagyobb városa, egyben az ország kulturális és gazdasági központja. A különleges hangulatú város egyszerre nyújt ízelítőt a mediterrán és közel-keleti nyüzsgésből, valamint az európai nagyvárosok sokszínűségéből. Pezsgő éjszakai élete, bőséges kulturális programválasztéka és a Világörökség részévé nyilvánított Bauhaus építészete mellett Tel-Aviv páratlanul gazdag gasztronómiájával is lenyűgözi az utazókat.

Herdon István, a Xanga Cégcsoport elnök-vezérigazgatója szerint az új járat segítségével Tel-Aviv elérhetővé vált az Izraelbe tartó debreceni, kelet-magyarországi, kárpátaljai, partiumi és kelet-szlovákiai utazók számára is. Ezzel összesen már 7 menetrend szerinti járata lesz a Debrecen Airportnak és 2017-ben a dinamikus előfoglalások alapján minden eddigi rekordot túl fog szárnyalni mind a repülőtér utasforgalma, mind a régióba érkező turisták száma és a külföldiek által eltöltött vendégéjszakák száma.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.