Csapatépítés kincskereséssel

Az incentive programok sorát színesíti a Uniquebudapest új, élményalapú városnézõ túrája, amely Dan Brown híres regénye, a Da Vinci kód alapján kapta a sokat sejtetõ Budapest Code nevet.

Az incentive programok sorát színesíti a Uniquebudapest új, élményalapú városnézõ túrája, amely Dan Brown híres regénye, a Da Vinci kód alapján kapta a sokat sejtetõ Budapest Code nevet.

 

A belváros legszebb pontjait bemutató kincskeresés során játékos csapatépítés formájában kevéssé közismert érdekességeket, legendákat, titkokat lehet megtudni a fõvárosról, miközben a résztvevõknek az egyes „állomásokon” különbözõ feladatokat kell megoldani, hogy továbbmehessenek a következõ helyszínre – derült ki a Budapest Code-ot bemutató szerdai bejáráson. Az egymással versengõ csapatok a helyes válaszokért pontokat kapnak, majd a túra egy belvárosi étteremben eredményhirdetéssel és ebéddel zárul. A Budapes Code sajátossága, hogy maximálisan rugalmas: a csapatok létszámához, életkorához, érdeklõdéséhez igazítják az útvonalat, a feladatokat, sõt a program idõtartamát is, amely 3-4 órás, de akár egész napos is lehet. A helyiek tudását és kreativitását is próbára tevõ feladványokkal a budapestiek a májusban zajló Urbitális Majálison is megismerkedhetnek, melyhez idén elõször kapcsolódik a Uniquebudapest. Ez alkalomból hét napon át tartó Budapest Code-ot rendez, a napi feladatot reggelente a www.uniquebudapest.com címen elérhetõ honlapján teszi közzé, az érdeklõdõk a kérdések megfejtéséhez a Sütõ utcai Tourinform-irodában kaphatnak szakmai segítséget. A 2008-ban alakult Uniquebudapest alternatív városnézéseivel hozott új színt a piacra, jelenleg 9 tematikus programot kínál, a szecessziós emlékektõl a retro korszakon és a magyar design világán át az éjjeli kajaktúráig.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.