Charterjárat Debrecenből Barcelonába

A kelet-magyarországi utasok jövőre az egyiptomi, bolgár, török és görög tengerparti üdülőhelyek mellett Barcelonába is eljuthatnak közvetlen repülőjárattal Debrecenből.

Először lesz nyáron lesz közvetlen repülőjárat Debrecenből Barcelonába, a gép hetente egyszer, pénteki napokon közlekedik 2018. június 15. és szeptember 28. között, napközbeni menetrenddel. A 189 fős Boeing 737-800-as gépet az IBUSZ bérli a Travel Service légitársaságtól.

A 2018-as nyári szezonban emellett Debrecenből a görögországi Zakyntosra, a török tengerpartra, Antalyába, a fekete-tengeri Burgaszba és az egyiptomi Hurghadára is el lehet repülni. Erfurtból, Lipcséből és Drezdából pedig kelet-német vendégek érkeznek rendszeresen a nyári menetrendben Debrecenbe és Hajdúszoboszlóra.

Barcelona mellett a Costa Brava és a rendkívül népszerű Costa Dorada is elérhetővé válik, ugyanakkor szintén újdonságnak számít, hogy a Debrecenből induló charterjárat utasainak lehetőségük nyílik a Barcelonából hetente induló földközi-tengeri hajóutak foglalására is.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.