Bővült a Jankovich Kúria Hotel

A 2007-ben nyílt, 2009-ben 50 szobásra bővült rácalmási, négycsillagos Jankovich Kúria Hotelben újabb szolgáltatásbővítő fejlesztést adtak át. A hotel nemrég megnyílt wellness részlege közel 500 négyzetméteren kínál teljes felfrissülést, s melynek unikális újdonsága a wellness-mozi. Az élményekhez az elegáns design is hozzájárul, a belső terek harmonikus színeivel, folyton változó fényeivel.

A 2007-ben nyílt, 2009-ben 50 szobásra bővült rácalmási, négycsillagos Jankovich Kúria Hotelben újabb szolgáltatásbővítő fejlesztést adtak át. A hotel nemrég megnyílt wellness részlege közel 500 négyzetméteren kínál teljes felfrissülést, s melynek unikális újdonsága a wellness-mozi. Az élményekhez az elegáns design is hozzájárul, a belső terek harmonikus színeivel, folyton változó fényeivel.A spa és wellness sziget 15 méteres nagymedencéje az ellenáramoltatónak köszönhetően úszásra is kiválóan alkalmas. Tágas, 10 fős jakuzzi nyújt kellemes időzést akár kisebb baráti társaságnak is. A felfrissülést Kneipp-taposó és szauna világ is szolgálja. A 10 személyes finnszaunában rendszeresek a szaunaszeánszok, emellett a méregtelenítést aroma és infraszauna, valamint a változó megvilágítással élvezetesebbé tett gőzkabin is szolgálja. Utána zuhanytorony vagy dézsazuhany kínál felfrissülést. Az újjászületést a legkülönfélébb masszázsok fokozzák, a kezeléseket követő kellemes fáradtságot a hangulatosan kialakított tepidáriumban vezethetik le a vendégek.
A kifinomult belsőépítészeti megoldások mellett a wellness részleg igazi különlegessége a medencéből élvezhető wellness-mozi, ahol a medence falára vetített képek, filmek teszik még élményszerűbbé a fürdőzést. Az aktívabb kikapcsolódásra vágyókat jól felszerelt fitneszterem is várja.
A projekt költségeihez a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség az Új Széchenyi-terv keretében 44 500 853 Ft-tal járult hozzá. Az új fejlesztéssel teljessé vált a rendezvény és tréninghelyszínként korábban is igen népszerű szálloda szolgáltatási palettája, mely az egyedi wellness kínálatot kereső egyéni vendégek figyelmére is fokozottan számíthat a jövőben.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.