Bővül a Hotel Pagony

Új szobákkal és szolgáltatásokkal bővül decemberre a nyíregyházi négycsillagos Hotel Pagony. A természetes környezetben, 55 hektáron elterülő szállodában jelenleg 53 különböző típusú szoba (kétágyas, apartman, lakosztály, akadálymentesített) várja a vendégeket, ez a szám 22 háromcsillagos lakóegységgel emelkedik a munkálatok eredményeként.

pagonyhotel.jpgÚj szobákkal és szolgáltatásokkal bővül decemberre a nyíregyházi négycsillagos Hotel Pagony. A természetes környezetben, 55 hektáron elterülő szállodában jelenleg 53 különböző típusú szoba (kétágyas, apartman, lakosztály, akadálymentesített) várja a vendégeket, ez a szám 22 háromcsillagos lakóegységgel emelkedik a munkálatok eredményeként.

A térségben először itt alakítanak ki úgynevezett wellness-szobát, melynek egyediségét az egészségesebb környezet kialakítása adja. Beépítenek a szobákba például a víz pH értékét helyreállító szűrőt, és speciális légtisztító berendezést, mely megsemmisíti az allergiát okozó szennyező részecskéket.
A 300 fő befogadásra alkalmas konferenciaterem két részre osztható, azonban a fejlesztés során szeretnék megoldani a több részre oszthatóságot. A meglevő szolgáltatások játszószobával és biliárd szalonnak bővülnek, illetve a nordic walking programokkal. A wellness szolgáltatások mellett számos sportolási lehetőség várja a szabadidejüket aktívan eltölteni vágyókat, mint például lovaglás, tenisz, futball, streetball, thai chi. A szállodához tartozik a Pagony étterem, mely szintén új köntöst kap a projekt keretében. A bővítés után a szálloda összesen 150 férőhellyel rendelkezik majd. A projekt megvalósulása különösen fontos, mert eddig Nyíregyházán nem volt olyan minőségi szálláshely, mely egyszerre ennyi vendég fogadására lenne alkalmas.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.