Barcelona a Vueling nyári járatával

Összességében 14 430 újabb utasférőhelyet tett elérhetővé a Barcelona-Budapest járatán a Vueling spanyol légitársaság idén június és szeptember között. A spanyol diszkont légitársaság gépei hetente háromszor, szerdán, pénteken és vasárnap érkeznek Budapestre a katalán fővárosból.

Június 23-án szállt le a Vueling repülőgépe a budapesti repülőtéren, igaz, a légitársaság korábban, 2011-ig már járt az útvonalon. Az első, hétfői járat után a spanyol diszkont cég minden szerdán, pénteken és vasárnap közlekedik majd modern, 180 személyes Airbus A320 típusú géppel Barcelona és Budapest között. A Vueling egyelőre a nyári szezon idejére, júniustól szeptemberig jelentette be a járat üzemelését, a járat sikere esetén azonban ezt meghosszabbíthatják.

A Vueling közvetlen barcelonai járatával elsősorban a turistákat célozza meg, akik választásuk szerint akár egy hosszú hétvégét, vagy akár egy egész hetet is eltöltenének Barcelonában..

A Vueling az Iberia és a British Airways légitársaságokat is tulajdonló International Airlines Group (IAG) tagja. A Vueling diszkont modellhez hasonlóan működik, ám hagyományos légitársaságoknál megszokott szolgáltatásokat is kínál. A repülőgépein található business osztály mellett a Vueling abban is kiemelkedik, hogy az utasok átszállási lehetőséget is választhatnak a légitársaság járathálózatán. Ennek köszönhetően a Vueling utasainak közel fele üzleti utazó.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.