Az USA-ba indít járatokat Düsseldorfból az Eurowings

2018 áprilisától New Yorkba, Miamiba és Fort Myers-be indít járatokat az Eurowings Düsseldorfból. A légitársaság stratégiai célja az olcsó, hosszú távú utak számának növelése.

Április 28-án száll fel az első gép New Yorkba, és azután kedd kivételével naponta jár majd. A Fort Myers-ba tartó első gép május 3-án hagyja el Düsseldorfot, és kedden, csütörtökön és szombaton jár. A Miami járat május 4-én indul, később pedig szerdán, pénteken és vasárnap repül. „Az új desztinációk csak a kezdetet jelentik. 2018 nyarán bővítjük a düsseldorfi flottát, ezzel tovább erősítjük vezető pozíciónkat a városban és Észak-Rajna Vesztfáliában is.” – kommentálta a terveket Oliver Wagner, az Eurowings kereskedelmi igazgatója.

A három járat indítása része a légitársaság stratégiájának, melynek célja az olcsó, hosszú távú utak számának növelése. Nem ez az első lépés ebbe az irányba: az Eurowings nemrég indított járatot a Dominikai Köztársaságban lévő Punta Cana üdülőhelyre. A mexikói Cancunba tartó géppel együtt ez a járat is szerepel az Eurowings nyári menetrendjében.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.