Az Oasis of the Seas Európába érkezik

A Royal Caribbean International bejelentette, hogy a világ legnagyobb óceánjárója, az Oasis of the Seas 2014-ben egy rövid őszi szezonra Európába érkezik. A híres luxushajó itt-tartózkodása alatt ízelítőt kínál majd abból az egyedülálló élményből, amit az Oasis osztály a vendégeknek nyújtani tud.

Az Oasis of the Seas vendégei a hajó európai tartózkodása alatt az atlanti-óceáni és nyugat-mediterrán partvidék kincseit fedezhetik fel, emellett pedig természetesen élvezhetik az Oasis osztály pazar szolgáltatásait a hajó hét körzetre osztott közösségi terében. Kipróbálhatják például a 82 láb hosszan futó drótkötélpályát, a kézzel faragott körhintát, megcsodálhatják a három emelet között lebegő Rising Tide bárt, élvezhetik a Broadway musicaleket, az AquaTheatre látványos produkcióit és a több mint 12000 élő fának és növénynek otthont adó Central Parkot. Az Oasis of the Seas egy sor olyan szolgáltatást is kínál, amely csak a Royal Caribbean óceánjáróin található meg, köztük a FlowRider szörfszimulátorokat, a függesztett masszázsmedencéket, a korcsolyapályát, a gyermekek számára kitalált H2O Zone víziparkot és a hajó belső terében, annak csaknem teljes hosszában végigfutó, éttermekkel, butikokkal, társalgókkal szegélyezett Royal Promenade sétálóutcát.

 

A hajótársaság díjnyertes családi programsora szintén remek garancia arra, hogy minden generáció, a család minden tagja felejthetetlen élményeket szerezzen a luxus-óceánjáró fedélzetén. A díjtalan Adventure Ocean gyermekprogram 3-tól 11 éves korig három korcsoport számára kínál szórakoztató és oktató foglalkozásokat, amelyek képzett gyermekfelügyelők irányítása mellett folynak  09:00 és 14:00 óra között. A 12-17 éves korosztályt képviselő tinédzserek részére kidolgozott kétféle programsor jól variálható, hogy a fiatalok rugalmasan alakíthassák és összehangolhassák a napjaikat társaikkal. Ezenkívül bizonyos kijelölt időszakokat a FlowRider szimulátoron, a Sziklamászófalon és a sportpályákon kizárólag a tinik számára tartanak fenn. Szót kell ejteni a Royal Babies & Tots bölcsődéről is, amely ugyancsak az Oasis of the Seas fedélzetén jelent meg először (és olyan népszerű lett, hogy hamarosan a flotta minden hajóján bevezetésre kerül), és amely a hajótársaság legfiatalabb vendégeinek, a 6-36 hónapos babáknak és totyogóknak az igényeit hivatott kielégíteni.

A két transzatlanti hajóút alkalmával az Oasis of the Seas utasai számára elérhető lesz a hajóóriás minden egyedi, innovatív szolgáltatása és létesítménye, minden fedélzeti szórakoztató program és étkezési alternatíva. Sőt, ezeken az útvonalakon a Quantum osztály világából is ízelítőt kapnak a vendégek, plusz olyan különleges programokon is részt vehetnek majd, amelyek felnagyítják, fokozzák az Oasis osztály kínálta élményt. 2014. szeptember 1-jén egy 12 éjszakás, keletnek tartó hajóút indul a luxus-óceánjáró Port Everglades-i (Fort Lauderdale, Florida, USA) bázisáról Barcelonába, egy 13 éjszakás, október 14-én induló, nyugati irányban haladó transzatlanti hajóút pedig Rotterdamból (Hollandia) Port Everglades-be tart majd. A nyugatnak tartó transzatlanti hajóútra október 15-én Southamptonból is lehet csatlakozni.
A világhírű hajó három európai útvonalon is közlekedik majd. A nyaralók két körút közül választhatnak: az egyik egy 5 éjszakás, Barcelonából induló nyugat-mediterrán útvonal, a másik egy 7 éjszakás hajóút Barcelonától Rotterdamig. Utóbbi végén az Oasis of the Seas szárazdokkba vonul rutinjellegű karbantartásra a Képpel Verolme hajógyárban. Ezenkívül augusztus 30-án egy 2 éjszakás, Bahama-szigeteket érintő körút, október 27-én pedig egy 5 éjszakás nyugat-európai körút indul, mindkettő Port Everglades-ből és az egyik megnyitja, a másik pedig úgyszólván bezárja az Oasis of the Seas rövid 2014-es európai szezonját.

A különleges hajóóriás 2014-es európai szezonja 2013. április 11-től foglalható. Az európai szezon útvonalaiért és a fedélzetén elérhető élmények sorát részletező webizódokért látogasson el a www.rccl.hu weboldalra.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.