Az első Courtyard by Marriott Romániában

A Marriott International európai terjeszkedésének legújabb állomásaként nemrégiben hivatalosan is bejelentette a román fővárosban található második szállodájuk, a 147 szobás Courtyard by Marriott Bucharest 2014 elejére tervezett megnyitását.

A Marriott International európai terjeszkedésének legújabb állomásaként nemrégiben hivatalosan is bejelentette a román fővárosban található második szállodájuk, a 147 szobás Courtyard by Marriott Bucharest 2014 elejére tervezett megnyitását.A Courtyard by Marriott Bucharest a Marriott International második szállodája lesz a városban, a JW Marriott Bucharest Grand Hotel után.
Az új Courtyard Bucharest a város szívében az üzleti élet központjához és fontos közlekedési csomópontokhoz közel várja majd vendégeit. Építészeti megoldásai visszatükrözik a Courtyard by Marriott márka  koncepcióját, ami az üzleti utazók maximális kényelmét szolgálja. Tágas, ízléses, komfortos szobák és nagyméretű dolgozóasztalok segítik majd elő a munka és pihenés közti optimális egyensúly megteremtését.
A jelenkor igényeinek megfelelően kialakított elegáns lobbiban a vendégek kényelmesen megpihenhetnek, használhatják az interaktív GoBoard képernyőt, amely híreket, helyi információkat és időjárás jelentést tartalmaz, illetve rendelkezésükre áll a 24 órán át nyitva tartó, salátát és szendvicset kínáló Grab-and-go üzlet. A szálloda természetesen egész nap üzemelő étteremmel is várja vendégeit, amely a helyi ízeket kínálja majd. Tágas rendezvénytermek és egy minden igényt kielégítő fitneszcentrum és szauna teszi teljessé a szálloda szolgáltatásainak palettáját.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.