Az Air France Közép-Amerikában erősít

Újabb kódmegosztásos megállapodást kötött öt útvonalra az Air France és a panamai Copa Airlines: San José (Costa Rica), Guatemalaváros (Guatemala), Managua (Nicaragua), San Salvador (Salvador) és Tegucigalpa (Honduras) lesz mostantól könnyebben elérhető.

A téli szezonban így az Air France-KLM 11 desztinációra működtet közösen járatot a Copa Airlines-szal.

2016. november 19-től az Air France-KLM csoport utasai napi kétszer repülhetnek Panama és San José között, valamint napi egy járat indul San Salvadorba. Amint a kormányzat jóváhagyja, a csoport utasai már Guatemalavárosba, Managuába és Tegucigalpába is repülhetnek Panamavárosból. A Copa Airlines Közép-Amerika és a Karib térség vezető légitársasága, amelyet három egymást követő évben is Latin-Amerika legpontosabb légitársaságnak választottak.

A kódmegosztásos járatoknak köszönhetően az utasok ugyanúgy gyűjthetik és költhetik a mérföldjeiket a Flying Blue program segítségével. Emellett az utasoknak elegendő egy jegyet venniük az útra, szélesebb körben válogathatnak a desztinációk közül, és az utazás elején feladott poggyászaikat egyből a célállomásra tudják küldeni.

Képünkön: San Salvador

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.