Apple a Langham Place Mongkok-ban

Ipadek, Ipodok, és Iphoneok széles választékát kínálja vendégeinek a hong kongi Langham Place Mongkok hotel.

Ipadek, Ipodok, és Iphoneok széles választékát kínálja vendégeinek a hong kongi Langham Place Mongkok hotel.

A múlt évben útjára indított szolgáltatás keretében valamennyi a hotelbe érkező vendég részére ingyen iPad használatot tettek elérhetővé, függetlenül attól, milyen szobatípusban szállt meg. A készülékek használata kaució ellenében 24 óráig ingyenes. A hotel Portal névre keresztelt business centerében igényelhető készülékekhez ingyenes nethasználat, és előre rátöltött tartalmak, különféle e-bookok, Hong Kong térképek, úti kalauzok, valamint angol-kantoni fordító jár.

A hotel concierge csapata ugyancsak felszerelkezett iPadekkel, hogy minél hatékonyabban informálhassák a hozzájuk forduló vendégeket a város nevezetességeiről. Ezzel párhuzamosan a Langham hotel új szobakategóriát is bevezetett, a 72 Essential Place Plus szobák mindegyike ingyen wifivel, Bose dokkoló rendszerrel, Nespresso készülékekkel, és egy ingyenesen használható iPhone 4-el várja a vendégeket.

A hotel emellett több mint ezer kortárs kínai műalkotással rendelkezik, 21 legérdekesebb kiállításához pedig ugyancsak igénybevehetők az Apple készülékei, afféle virtuális kalauzként, négy különböző nyelven. A Ming borospince sem maradhatott ki az új generációs szolgáltatásokból, a Wine Buff névre hallgató alkalmazás interaktív borlapként funkcionál.

 

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.