Álomárak hat napig a KLM-től

Egzotikus, távoli országokat és kultúrákat hoz közelebb szeptember 19-én induló akciójában a holland királyi légitársaság. Aki szeretné kihasználni a lehetőséget és az országonként változó, kedvezményes áron kínált jegyet beszerezni álomútjára, sietnie kell, mert az akció csak hat napig tart.

A listán számos célállomás szerepel, amelyekre szeptemberben azok is megválthatják jegyüket, akik eddig csak tervezgettek vagy álmodoztak. A KLM őszi akciójának éppen ez a célja: elérhetővé tenni egy régóta vágyott álomutat. A desztinációk listája egyelőre titkos, csak annyit lehet tudni, hogy a legkülönbözőbb típusú helyek szerepelnek rajta, a nyüzsgő nagyvárostól a türkizkék tengerben elterülő szigeten át, a festői hegyekkel övezett vidékig, így minden bizonnyal mindenki megtalálhatja rég dédelgetett úti célját.

Sőt, aki regisztrál a www.csakhatnap.hu oldalon, kérhet értesítést a legfrissebb ajánlatokról e-mailben, vagy akár a Facebookon és a Google Naptáron keresztül is, így biztosan nem marad le a lehetőségről.

Az országonként változó, kimagasló kedvezménnyel kínált jegyeket ősz és tavasz között lehet majd leutazni.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.