A Lufthansa télen ismét közlekedik Fokvárosba

December 2-tól a Lufthansa ismét rendszeres járatot üzemeltet a Frankfurt – Fokváros útvonalon, a gépek minden szerdán, pénteken és vasárnap indulnak Németországból Frankfurtból közvetlenül a Tábla-hegy lábánál fekvő kikötővárosba.

Az új járat tovább bővíti a Lufthansa Csoport frankfurti kínálatát, és jól kiegészíti a Münchenben és Zürichben az Edelweiss által már korábban is nyújtott szezonális szolgáltatást. Johannesburg után Fokváros a Lufthansa egyik legfontosabb afrikai célállomása a Szaharától délre, ahonnan Star Alliance partnerével, a South African Airways-zel számos vonzó lehetőséget kínál más dél-afrikai helyszínek megközelítésére.

A fokvárosi járatot egy Airbus A340-300 fogja kiszolgálni, több mint 279 üléssel az üzleti, a prémium turista és a turista osztályon. Az LH576 jelű járat 22:10-kor indul Frankfurtból, és másnap délelőtt 11:00-kor száll le Fokvárosban. A visszafelé induló járat 18:30-kor száll fel, és mintegy 12 óra repülés után, hajnali 05:30-kor érkezik Frankfurtba. Az indulási és érkezési időpontoknak köszönhetően az új járat utasai számos csatlakozást elérhetnek a Lufthansa útvonalhálózatában.

 

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.