A legjobb keleten

A Hertz UAE-t választották a legjobb autókölcsönzőnek a régió üzleti utazói, azaz a Business Traveller Middle East magazin olvasói.

A Hertz UAE-t választották a legjobb autókölcsönzőnek a régió üzleti utazói, azaz a Business Traveller Middle East magazin olvasói.

A megtisztelő díjat Nigel Johnson, az egyesült arab emírségekbeli Hertz leányvállalat ügyvezető igazgatója vette át a minden évben megrendezésre kerülő, idén a Jumeirah Zabeel Saray on Palm Jumeirah-ban megtartott Business Traveller Middle East Awards gálán.

„Úgy tekintünk e kitüntető címre, mint a csupa kiváló minőségi autóból álló flottánkba, illetve a személyzetünk folyamatos képzésébe fektetett idő, pénz és energia elismerésére. Tovább emeli a díj rangját, hogy éppen az az aktív, üzleti utazó réteg ítélte oda számunkra, akik felismerték milyen konzekvensen törekszünk szolgáltatásaink fejlesztésére annak érdekében, hogy azok minden szempontból megfeleljenek az elvárásaiknak.” – mondta Johnson.

A Hertz UAE minden 12 hónapban lecseréli teljes flottáját annak érdekében, hogy ügyfeleik mindig a lehető legkorszerűbb, legmegbízhatóbb, legújabb modellek közül választhassanak. A díj odaítélésével csaknem egy időben az autókölcsönző útjára indítja #1 Gold Club programját az Abu Dhabi Nemzetközi Repülőtéren, majd még az idén nyáron a Dubai Nemzetközi Repülőtéren is. A hűségprogram tagjai kiemelt szolgáltatásokban részesülnek, többek között a papírmunkától, és a reptéri sorbanállástól is megkíméli őket a Hertz. A Gold Club ügyfelek emellett szélesebb autóválasztékból is válogathatnak, a kiválasztott járművet pedig a Hertz pulttól pár lépésre kialakított dedikált parkolóhelyen vehetik fel.

 

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.