A380-assal Párizs és Mexikóváros között

2016 elejétől az Air France heti három A380-as repülőgéppel üzemeltetett járatot indít a párizsi Charles de Gaulle reptér és Mexikóváros között, jövő március végétől pedig már napi két járat köti össze a nagyvárosokat.

Az Airbus A380-as repülőgép húsz százalékkal több üléssel rendelkezik, mint a Boeing 747-es gép, amely jelenleg repíti az utasokat a Párizs-Mexikóváros útvonalon. Az óriásrepülőn négy hosszú távú kabin várja az utasokat: La Première, Business, Premium Economy és Economy.

Az Airbus A380-as fedélzetén 516 utas foglalhat helyet a kényelmes, tágas kabinokban. Több mint kétszázhúsz ablak ereszti be a természetes fényt, és a váltakozó kabinvilágítás is lehetővé teszi, hogy az utasok könnyebben alkalmazkodjanak az időeltolódáshoz. Ezen felül több bár is található a fedélzeten, amik lehetőséget biztosítanak a társalgásra. Az öt decibeles zajszint az átlagnál alacsonyabb, így az A380-as különösen halk repülőgép, amely a legújabb kényelmi és szórakoztatási elemekkel van felszerelve. Az Air France óriásgépe az első, amelyik helyet ad a művészetnek és a kultúrának is.

A 2015-ös nyári szezonban a francia légitársaság 10 Airbus A380-as gépe nyolc desztinációra repül: Los Angeles, New York-JFK, San Francisco, Washington, Abidzsán, Johannesburg, Hongkong és Sanghaj.

Az új mexikói járat menetrendje:

AF 438: lndulás a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről: 13:30; érkezés Mexikóvárosba 18:40;

AF 439: Indulás Mexikóvárosból: 21:10; érkezés a párizsi Charles de Gaulle repülőtérre 14:25

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.