9 új járat a téli menetrendben Budapestről

Október 29-én ismét átállítjuk óráinkat, s ezzel Ferihegyen is életbe lép a téli menetrend.

Míg néhány évvel ezelőtt sokkal kisebb volt ilyenkor a forgalom, mostanra ez a szezon sem marad el a nyári időszaktól – fogalmaz Bogáts Balázs, a Budapest Airport járatfejlesztési vezetője. Ezen a télen olyan új célállomásokkal bővül a kínálat, mint Palermo és Valencia, heti két-két járattal. Európán kívül az idei tél egyik slágerének ígérkezik Marokkó. Az észak-afrikai ország kultúrában gazdag nagyvárosa, Marrákes, valamint az egyik legjobb tengerparti üdülőhelye, Agadir is megjelenik a téli kínálatban.

A téli időszakban gyakran változtatnak a légitársaságok a meglévő menetrendjükön is. A Távol-Keletre utazóknak nagy segítséget jelent majd az Aeroflot napi harmadik moszkvai járata; Moszkván keresztül sokkal kényelmesebb csatlakozás és nagyobb választék érhető el az orosz légitársasággal. Ugyancsak bővül a dohai átszállási lehetőségek száma, a Qatar Airways ugyanis már napi két járattal közlekedik Budapestre. Katar fővárosán keresztül pedig gyakorlatilag egész Ázsia, a csendes-óceáni térség és Ausztrália, valamint Afrika is elérhető.

A Ryanair jóvoltából új járatok indulnak Edinburgh-ba és Prágába, a Wizz Airnek köszönhetően pedig Frankfurtba és Berlinbe.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.