28 új hotel Ukrajnában és Lengyelországban

Gőzerővel folyik a szállodák fejlesztése a 2012-es labdarúgó EB házigazdáinál, a legfrissebb adatok szerint ugyanis a nyár elejére 28 felsőkategóriás hotel nyílik meg Ukrajnában és Lengyelországban. Utóbbiban összesen 21 luxusszálloda kivitelezése zajlik, amelyek 4 ezer, 4-5 csillagos szobát jelentenek majd, ám közülük csak 8-at adnak át június elejéig. Radisson Blu WroclawGőzerővel folyik a szállodák fejlesztése a 2012-es labdarúgó EB házigazdáinál, a legfrissebb adatok szerint ugyanis a nyár elejére 28 felsőkategóriás hotel nyílik meg Ukrajnában és Lengyelországban. Utóbbiban összesen 21 luxusszálloda kivitelezése zajlik, amelyek 4 ezer, 4-5 csillagos szobát jelentenek majd, ám közülük csak 8-at adnak át június elejéig.

Közülük a legnagyobb a wroclawi Park Inn by Radisson, amely 230 szobával várja majd a szurkolókat, ám a 2013 nyarán Varsóban nyíló Doubletree by Hilton összesen 365 szobával bővíti majd a kínálatot.
Ugyanakkor Ukrajnában nemrég nyílt meg a 167 szobás Four Points by Sheraton Zaporizzsjában, amely egyúttal a lánc debütálását is jelentette az országban. További 20 szálloda nyitása várható az első meccs kezdetéig, amelyek közül a legnagyobb a Swissotel Kiev lesz, 500 szobás kapacitással, ám őt 5 szobával túlszárnyalja majd a 2013 márciusában nyíló Radisson Blu Bolshaya Yalta.
A foci világbajnokság június 8-tól július 1-jéig tart majd.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.