Koós Melinda a St. Gotthard Spa & Wellness új igazgatója

Forrás: Turizmus.com

A szakember 2021 januárjától a Gotthard-Therm Kft. ügyvezető igazgatójaként és a szentgotthárdi St. Gotthard Spa & Wellness fürdőigazgatójaként folytatja pályafutását.

Koós Melinda | Fotó: Gotthard-Therm Kft.

Koós Melinda a Sárvári Gyógyfürdő Kft.-nél szerezte több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalatát. Az ő nevéhez fűződik többek között a fürdő és a hozzá tartozó szálloda, kemping és kalandpark komplett értékesítési és marketingstratégiájának kidolgozása és megvalósítása. Emellett öt éven keresztül igazgatta a sárvári, négycsillagos VitalMed Hotelt, valamint több nagyobb fürdőberuházás projektmenedzsereként is tevékenykedett.

Az igazgatónő fő célja az Őrség kapujában található, mediterrán hangulatú St. Gotthard Spa & Wellness turisztikai versenyképességének növelése, a létesítmény üzemeltetésének eredményessé tétele. Megítélése szerint a fürdőkomplexum földrajzi elhelyezkedése, optimális mérete és különleges adottságai révén alkalmas egy olyan vendégkör bevonzására, amely a „tömegturizmus” helyett a nyugodt kikapcsolódást nyújtó, kisebb fürdőket részesíti előnyben, ugyanakkor a magas minőségű szolgáltatásokat és a vendégközpontú kiszolgálást keresi.

Koós Melinda elérhetőségei:
koos.melinda@thermalpark.hu
Tel.: +36 20 539 8821

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.