Csóti Annamária a Novotel Budapest City & Budapest Congress Centerhez igazolt

Forrás: Turizmus.com

A nyári igazgatóváltást követően újabb vezetői váltást jelentett be az Accor legnagyobb magyarországi egysége. Szeptember 12-től Csóti Annamária lett a Novotel Budapest City & Budapest Congress Center szálloda és kongresszusi központ értékesítési és marketingigazgatója.

„Nagy örömmel fogadjuk Annamáriát a fedélzeten, és hiszünk benne, hogy a következő évek is mind szakmai, mind gazdasági sikerek jegyében telnek majd” – üdvözölte a szakembert Christophe Le Brun, nemrégiben kinevezett szállodaigazgató.

Csóti Annamária | Fotó: saját fotó

Csóti Annamária az International Business Schoolon szerzett közgazdász diplomát. Szakmai pályafutását a Danubius szállodalánc gyógyfürdő területén kezdte, ahol fitness sales manager, illetve spa operation manager munkakörökben dolgozott.

2008-ban a Danubius Hotel Helia corporate sales managereként folytatta útját. Három év elteltével ugyanott rendezvényszervezés területén próbálta ki magát, MICE sales manager munkakörben. 2014-től több mint hat éven át immár értékesítési és marketingigazgatóként a Hotel Helia értékesítési részlegét vezette.

2021-ben – egy kis kitérőt téve a szállodaiparból – a Budapest Brand Nonprofit Zrt.-hez csatlakozott, ahol turizmusfejlesztési és partnerségi divízióvezetőként felelős volt a főváros turizmus stratégiájának kialakításáért, értékes kulturális tartalom előállításáért és a fesztiválok, vásárok szervezéséért.

Elérhetősége:
E-mail: h0511-dm@accor.com
Tel.: +36 30 663 64 90

Ferenczy Anikó | Fotó: Novotel

Annamária Ferenczy Anikótól veszi át a munkakört, aki közel hét éven át vezette a szálloda és a kongresszusi központ értékesítési csapatát. Ez idő alatt olyan fontos állomásokhoz érkezett a Budapest Congress Center, mint az ICCA-, illetve AIPC-tagsági felvétel, díjnyertes marketingprojektek, számtalan sikeresen lebonyolított szövetségi kongresszus és egyéb színvonalas rendezvény.

Ferenczy Anikó saját kezdeményezésére vállalaton kívül folytatja szakmai pályafutását – tájékoztatott a szálloda.

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.