Új sales manager a Turizmus Kft. kötelékében

Augusztustól Major Anett, légitársasági múlttal rendelkező közgazdász szakember erősíti a Turizmus Kft. sales csapatának munkáját.

Major Anett | Fotó: Tiboldi László

Major Anett a pandémia kirobbanásakor a BCD Travel – Corporate Travel Management és a BCD Meetings & Events – Global Meetings and Events Agency magyarországi képviseletét vezette, előtte a Tensi Tours Corporate sales managereként a KKV-szektor és az állami cégek utaztatását szervezte. A légitársasági múlttal rendelkező közgazdász szakember IATA tarifatrénerként segítette korábban a repülőjegy-értékesítési szakma iránt érdeklődőket és leendő szereplőit.

Számos szakmai szervezetben tölt be jelentős szerepet, így a IATA Repülőjegy-Értékesítő Irodák Magyarországi Egyesületében (IRIME), a MUISZ légiközlekedési bizottságában, illetve a APJC – Agency Programme Joint Council tagjaként a IATA, a légitársaságok és az utazási irodák hármasában támogatja a repülőjegy-értékesítést végző magyar utazási irodák hatékony jelenlétét.

Major Anett új munkája során az újraéledő turisztikai piacon az utazási irodák, a légitársaságok, a multinacionális cégek, a magyar vállalatok, valamint a MICE-szegmens szereplőivel tartja majd a kapcsolatot, továbbá új üzleti partnerek felkutatásáért felelős.

Elérhetőségei:
E-mail: major.anett@turizmus.com
Mobil: +36 70 45 45 570

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.