Otthon a Kempinskiben

Befejeződött a szobák és lakosztályok felújításának első szakasza a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben, melynek eredményeként meleg színek, barátságos környezet, otthonos hangulat fogadja a vendégeket.

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest 27 szobát és 10 lakosztályt újított fel a közelmúltban az 5-7. emeleteken, a munkálatokat 2018 április végén fejezték be. A sajtó munkatársait Dudás Ildikó public relations manager és Parti János értékesítési és marketingigazgató vezette körbe a friss illatú, vadonatúj szobákban.

Kempinski
Az Executive Suite nappalija

„Ahhoz, hogy egy szálloda mindig aktuális és friss maradjon, folyamatos újragondolásra van szükség. Ezért került sor tavaly a hotel első emeletén a rendezvénytermek (a korábbi bálterem és szalonok) felújítására, és ezért fogtunk bele nemrégiben a szobák és lakosztályok átépítésébe” – nyilatkozta Stephan Interthal vezérigazgató. „Az volt a cél, hogy a vendégek megváltozott elvárásainak figyelembe vételével olyan tereket hozzunk létre, amelyek ötvözik a luxust egy meghitt otthon hangulatával. Az újonnan áttervezett szobákat és lakosztályokat is a szálloda saját műgyűjteményének darabjai díszítik.”

Tágas szobák, otthonos hangulat

A tágas Premium Grand Deluxe szobák és a Premium Junior lakosztályok a neves brit dizájner, Alex Kravetz tervei alapján készültek el. Az újratervezett térben nem csak az alváson van a hangsúly. A teljesen átalakított tágas szobák kényelmesek, ahol szívesen időzik el a vendég. A funkciókat – háló és nappali –, a mennyezeten és a falakon futó ledcsíkok választják el optikailag. Nappal bőségesen árad be a szobákba a természetes fény, éjszaka a tökéletes alvást back-out függöny segíti. A nagyobb méretűre cserélt okostévékre egyszerűbbé vált a csatlakozás a vendégek elektronikus eszközeiről.

Kempinski
Premium Deluxe Twin szoba

A négy, teljesen átépített Executive lakosztály stílusa a Kempinski-életérzést sugározza: kortárs dizájn, az Erzsébet Park és a Budapest Eye lenyűgöző látványa fogadja a vendéget. Négyből két executive lakosztály hálószobájának félköríves ablakaiból kivételesen szép belvárosi panoráma tárul elénk.

A két Corvinus Collection lakosztályt (730 és 830), a Premium Grand Deluxe szobákhoz hasonló stílusban építették át. Mindkettő tovább bővíthető, összenyitható egy junior lakosztállyal. A koncepció lényege a letisztultság és az elegancia egyensúlyának megteremtése.

Kempinski
Az Execuive Suite fürdőszobája, kilátással a Budapest Eye-ra

Kempinski-életérzés

A szobákban figyeltek a részletekre is, több újítás szolgálja a vendégek kényelmét. Új piperét vezettek be Salvatore Ferragamo nevével fémjelezve, újak az ágyneműk, és párnamenü is rendelkezésre áll a minél pihentetőbb alváshoz,  a sajátmárkás matracok pedig az átlagosnál nagyobbak, 200×210 centiméteresek. A környezetvédelem jegyében kis zöld porcelán táblácskával jelezheti a vendég, ha áthuzatná az ágyneműt.

Kempinski
Premium Junior Suite

Kevesen tudják, hogy a Kempinski Hotel Corvinus szállodában sok extra kényeztetés is eleve benne van a szolgáltatásokban.  Mind a 351 szobában kétszer dolgozik a housekeeping, délután leágyaznak, jó éjt víz kerül az éjjeliszekrényre és a piperéket bekészítik a zuhanyzóba, hogy kéznél legyenek.

 

Folytatódnak a felújítások

A felújítás egy 8,5 millió eurós beruházás részét képezi, amely az említett emeleteken további 126 szoba és három lakosztály felfrissítését is magában foglalja. A felújítás 2019-ben folytatódik.

 

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.