Rendezvényközpont és butikhotel nyílt Budafokon

22 Rendezvényközpont és Boutique Hotel néven elegáns és egyben trendi rendezvényhelyszín nyílt nyáron a pezsgő hazájában, Budafok központi részén

A Törley-kastély és Törley Hungarikum Múzeum tőszomszédságában elhelyezkedő komplexum négy teremből, azok kiszolgáló egységeiből, egy kültéri rendezvényhelyszínből, valamint a 27 szobás Boutique Hotelből és több mint 100 férőhelyes gépkocsiparkolóból alkot egészet.

Fotó: 22 Rendezvényközpont

A központ teljes rekonstrukciója 2017-től napjainkig tartott. Jelenlegi üzemeltetője és tulajdonosa (egy magánszemély) 2016-ban vásárolta meg a volt Francois Nagytermet, illetve az ehhez csatlakozó 1000 négyzetméteres boltíves pincerészt, valamint a kiegészítő épületeket a hozzájuk tartozó telekkel.

Fotó: 22 Rendezvényközpont

Összességében 6500 négyzetméteres parkosított telken terül el a rendezvényközpont négy rendezvényteremmel, a hotellel, konyhával, bárokkal, kerthelyiséggel és az aszfaltozott parkolóval.

Fotó: 22 Rendezvényközpont

Az egész évben működő Boutique Hotel az üzleti úton lévő, szabadidejüket töltő vagy a rendezvényekre érkező vendégekre fókuszál. A hotelben 4 különleges lakosztály, 12 egyedi minikonyhával felszerelt apartman és 11 különböző standard szoba kapott helyet.

Fotó: 22 Rendezvényközpont

A rendezvényközpont és a hotel event sales managere Németh Mónika. Elérhetősége: info@22h.hu

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.