Eladó Szentes négycsillagos szállodája

Alig három hónappal az átadása után máris eladó Szentes első négycsillagos szállodája, az Open Hotel.

Korábban beszámoltunk arról, hogy 2018 júniusától várja a vendégeket Szentes első szállodája. A 24 szobás hotel valóban megnyitott, de a delmagyar.hu arról számolt be, hogy már eladóvá is vált. A hotel vételára az ingatlan.com-on látható hirdetés szerint 589 millió forint, és a vételárban a szálloda személyzete is benne van.

A közvetlenül a Kurca partján elhelyezkedő szálloda most is jó kihasználtsággal üzemel, a booking.com szerint „nagyon keresett”. Alaptalannak tűnnek azok az interneten keringő pletykák, amelyek szerint a kedvezőtlen forgalom miatt válnának meg tőle a tulajdonosok. A hotel amúgy is hiánypótló beruházás volt a városban, hiszen korábban a Szentesre érkezőknek csak apartmanházakban, panziókban, vendégházakban tudtak szálláshelyet biztosítani, 25 km-es körzetben nincs hasonló szálláshely a térségben.

A szállodának van wellness-részlege, szezonális szabadtéri medencéje, terasza és saját játszótere. Minden szoba a folyóra néz, és a hozzájuk tartozó terasszal együtt tágas, közel 30 négyzetméteres tér áll rendelkezésre. A légkondicionált, minibárral, telefonnal, LCD televízióval és internet-hozzáféréssel ellátott szobákban minden feltétel biztosított lesz a nyugodt kikapcsolódáshoz. Az Open Hotel főként a családokat, a sportolni, feltöltődni vágyókat, a wellnesst kedvelőket, valamint az üzleti utazókat célozza meg.

Forrás: delmagyar.hu

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.