Visszatért a TAP Budapestre

Július 3-tól ismét közlekedik Lisszabon és Budapest között a TAP portugál légitársaság, amely heti hét alkalommal köti össze a két fővárost.

A TAP a 2478 kilométeres távot Airbus A319-essel repüli, mindössze 3,5 óra alatt, budapesti menetrendje kényelmes átszállást biztosít számos dél-amerikai, elsősorban brazil város felé.

A portugál járat péntek kivételével minden nap, összesen heti hét alkalommal közlekedik Budapest és Lisszabon között. Ebből kettő kora reggel, öt pedig a délutáni órákban indul, az egyik legkedvezőbb menetrendet kínálva a Budapestről induló úti célok palettáján. A TAP előrejelzése szerint már most növelni kellett a téli menetrendben repülő gépek számát heti négyről hatra.

A TAP fedélzetén a három és fél órás út is kellemes kikapcsolódást jelent: a légitársaság meleg ételkínálattal és portugál borokkal kedveskedik utasainak, pluszköltségek nélkül. Ezeket a fedélzeti szolgáltatásokat a repülőjegy ára tartalmazza, ami ezen felül magába foglal összesen 23 kilónyi feladott poggyászt is. Európában páratlan lehetőség, hogy a TAP-pal a kontinensen belül is klasszikus business osztályon utazhat, aki igényli az olyan extra szolgáltatásokat, mint például az ággyá alakítható ülés.

A TAP légitársaság Portugália népszerűsítésében betöltött szerepét Szolnok Péter, a légitársaság magyarországi értékesítési vezetője is kiemelte. Szerinte a TAP Portugal nemcsak Lisszabon népszerűsítésében jár élen, de meghatározó szolgáltató több dél-amerikai ország, első sorban Brazília irányába, hiszen a légitársaság az ország tíz városát köti össze a portugál fővárossal. A foglalási adatok alapján már most 85 %-os a telítettség a járatainkon, ezért a téli menetrendi időszakban is növelni kellett a járatszámot, heti négy helyett hatszor lesz TAP járat Lisszabonból.

 

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.