VIP szolgáltatás a budapesti repülőtéren

A februári soft opening időszak után partnereinek is bemutatta a Budapest Airport a 2A terminálon nyílt, hiánypótló VIP szolgáltatást.

A 30-as check- in pult mellett található, a Cavok Aviationnel közösen létrehozott bud:vip-pel egy régi álom vált valóra, ami iránt az utóbbi években komoly kereslet mutatkozott. Ahogy Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója elmondta, ez egy igazi, exkluzív szolgáltatás, hiszen a vendégek diszkréten, luxuskörülmények között tölthetik a gép indulásáig hátralévő időt.ű

Az utasok a beszállás előtt a lounge-ból nyíló biztonsági ellenőrzésen esnek át, és szükség esetén a határellenőrzést is a számukra dedikált pultnál végezhetik el. Innen külön személyzet kíséri őket a beszálláshoz, vagy limuzinnal szállítják őket egyenesen a géphez, ahol választásuknak megfelelően, elsőként vagy utolsóként szállhatnak fel. A szolgáltatáshoz exkluzív reptéri transzfer is kérhető.

 

Régi álom vált valóra

Fotó: turizmus.com

 

A repülőtér üzemeltetői a szolgáltatás megtervezésekor felmérték az európai repülőterek hasonló szolgáltatásait, ám ár-érték arányban előnyösebb terméket hoztak létre. A bud:vip-ban természetesen étel-italválaszték is fogadja a vendégeket, és zuhanyzó, valamint különterem is rendelkezésükre áll. A szolgáltatással alapvetően a diszkrécióra vágyó utazókat célozzák meg, ám nem csupán a hírességeket és üzletembereket, hanem akár a nyugodt körülményekre vágyó családokat is, érkezéskor és induláskor egyaránt.

Mészáros Péter, a Cavok Aviation vezetője szerint a bud:vip kialakításakor és üzemeltetésekor nem a mennyiségi, hanem a minőségi szempontok vezérelték őket. A zsúfoltság kiküszöbölése érdekében korlátozták a férőhelyek számát, és inkább a valóban személyre szabott szolgáltatásokra fókuszáltak.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.