Valós idejű járatinformáció a Wizz Air honlapján

A Wizz Air elindította valós idejű Járatinformáció szolgáltatását honlapján. Az új eszköznek köszönhetően az utasok kényelmesen tájékozódhatnak a járatuk státuszáról, megtekinthetik az összes, időben induló vagy éppen késő, esetleg törölt járatot is.

A Wizz Air először az okostelefon applikációjában tette elérhetővé ezt a szolgáltatást, amely nagyon népszerű lett a felhasználók körében. Szeptember 3-tól pedig minden utas hozzáférhet a járatinformációhoz a http://wizzair.com/hu-HU/FlightInformation honlapon.

A Járatinformáció indulási repülőtér vagy járatszám alapján jeleníti meg a járatokat.

„Járataink pontosságát tekintve kiváló teljesítményt nyújtunk, ugyanakkor fennakadások előfordulhatnak, ilyenkor mindennél fontosabb, hogy időben biztosítsunk információt. A valós idejű Járatinformációnak hála az utasaink ellenőrizhetik a járatuk státuszát az utazásuk napján. Ezt a szolgáltatást először az okostelefon applikációnkban indítottuk el, de immár a honlapunkon is elérhető. Így most figyelemmel követni, hogy járataink pontosan érkeznek és ellenőrizni a járatok státuszát egyszerűbb, mint valaha!” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.