Útikalauz és fotópályázat az Air France-tól

Új weboldallal mutatja be az utazóknak különleges célpontjai a francia légitársaság, és ennek alkalmából fotópályázatot is indít.

Március elején indult az Air France új, “Travel by Air France” weboldala, amely a szenvedélyes, igényes és kíváncsi utazókat egyaránt várja. Az exkluzív digitális útikalauz a http://travelby.airfrance.com/en/ oldalon érhető el PC-n és mobil eszközökön egyaránt.

A légitársaság nem csak inspirációs forrásként ajánlja az oldalt, hiszen az utazás megtervezéséhez is segítséget ad, illetve helyszíni tippekkel is szolgál. A Travel by Air France oldal létrehozásával a vállalat prémium kategóriás szolgáltatásait bővíti, ezzel növelve a szerkesztői tartalmat a foglalási oldalán.

A weboldal jelenleg 89 célállomást mutat be,(ezek között Budapest egyelőre nem található meg – a szerk.) amelyekhez helyi lakosok, bloggerek és újságírók ajánlanak autentikus éttermeket, varázslatos szállodákat, és festői szépségű látnivalókat. A weboldal havonta két új desztinációval bővül majd.

A hasznos információkat az oldal egy utazási naplóban gyűjti össze, így a felhasználók a számukra érdekes tartalmat tölthetik le. Emellett a Travel by Air France honlapon repülőjegyet is lehet foglalni.

A weboldal jelenleg angol és francia nyelven érhető el, de még 2016 nyara előtt a spanyol, a brazil-portugál és a kínai verziók is elkészülnek.

A Travel by Air France indulásának alkalmából a francia légitársaság március 15-ig “Perspektívák” néven hirdet fotópályázatot, amelynek mottója: Ünnepeld a városodat, akár az az otthonod, akár álmaid városa, és oszd meg másokkal is!

A képekre online lehet szavazni, és a pályázat a 100 legeredetibb perspektívát jutalmazza. A győztes képeket március 22-én Párizsban hirdetik ki, és később a párizsi Charles de Gaulle repülőtér Business várójában állítják ki. A fődíjról egy amatőr fotósokból, zenészekből és véleményvezérekből álló zsűri dönt majd.

A pályázatra a www.perspectivesbyairfrance.com oldalon lehet jelentkezni.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.