Ünnepek a fedélzeten és a földön

Az év vége közeledtével a Lufthansa megnyitotta ünnepi utazási szezonját, amelynek során számos kisebb meglepetéssel készülnek az utasoknak indulás előtt a repülőtéren, és útközben a fedélzeten.

Mikulás napján például a személyzet csokoládémikulással ajándékozta meg az üzleti osztály minden utasát az európai járatokon.

Decemberben felszállás előtt a Lufthansa utasai ünnepi dekorációval díszített első osztályú várót vehetnek igénybe Frankfurtban és Münchenben. A frankfurti első osztályú váróban és a First Class terminálban karácsonyi menüt szolgálnak fel: sült kacsát párolt vöröskáposztával, áfonyás burgonyagombócot és libamájat „Figaro módra”. A Lufthansa valamennyi várójában kaphatóak lesznek édes sütemények, pl. német gyümölcskenyér (stollen), pirított mandula és frissen sült karácsonyi keksz.

Az utasok karácsonyi hangulatban utazhatnak minden osztályon. December 26-ig a Lufthansa ajándékcsokival lepi meg szinte az összes járat utasait. Egyes nagy távolságú járatokon az első osztály utasai különleges „gyertyafényes” téli étlapról választhatnak maguknak fogást. A Lufthansa repülőgépeinek utasterét mindenhol adventi koszorúk díszítik.

December 12-től különleges ajándék várja a fedélzeten a fiatalabb utasokat. A gyerekek Pault és a Samet, a téli hideg ellen vastag kapucnis kabátba öltöztetett karácsonyi plüssmackókat kapják ajándékba. A váróba szüleikkel együtt érkező gyerekek ajándékzacskót is kapnak – benne kifestőkönyvvel, kedves meglepetésekkel és kirakós játékkal.

A téli szünet kezdetén, december 24-én a Lufthansa rendszeres járatot indít Frankfurt és a finnországi Ivalo között. A népmesék tanúsága szerint az észak-finnországi város közelében él a Mikulás. Az LH846 lesz a Lufthansa egyik leghosszabb járata Európában: minden szombaton délelőtt 9 óra 40 perckor száll fel Frankfurtból, és délután 2 óra 10 perckor érkezik meg Ivalóba.

 

 

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.