Ülőhelyfoglalás a Wizz Airnél

A Wizz Air májustól bevezeti az ülőhelyfoglalást. Először a kijelölt útvonalakon, május 19-től pedig az összes WIZZ útvonalon elérhetővé válik az automatikus, ingyenes ülőhelyfoglalás, amely április 8-tól a foglalási folyamat részévé válik.

A Wizz Air szomszédos ülőhelyeket fog kiosztani azoknak, akik közös foglalással, együtt utaznak, amennyiben erre van lehetőség. Ezt az utasok térítés ellenében megváltoztathatják (a díjak 1 eurónál kezdődnek) a wizzair.com oldalon vagy a WIZZ mobil applikáció segítségével bármely időpontban, de legkésőbb 3 órával a járat indulása előtt. A keresettebb ülőhelyeket magasabb díjért lehet majd lefoglalni a rendelkezésre állás függvényében, a foglalások sorrendjében – ilyenek például az extra lábtérrel rendelkező és az első sorokban található ülőhelyek.

A légitársaság május 4-től a kijelölt útvonalakon vezeti be az ülőhelyfoglalást (Budapest-Barcelona, Katowice-London Luton, Bucharest-Dortmund), majd ezt követően május 19-től a Wizz Air mind a 360 útvonalán bevezetésre kerül, összesen 37 ország 110 repülőterét érintve.

Azon utasok számára, akik április 8. előtt foglalnak az érintett járatokra, az utasfelvétel során lesznek kiosztva az ülőhelyek, míg azok, akik a WIZZ extra lábtér szolgáltatást tartalmazó, már meglévő foglalással rendelkeznek, további költség nélkül választhatják majd ki ülőhelyüket.

A WIZZ Premium és WIZZ Privilege Pass tagsággal rendelkező utasok ingyen választhatják majd bármely ülőhelyet, és a jövőben is élvezhetik majd az elsőbbségi beszállás előnyeit. Április 8-tól a Wizz Air csökkenti az elsőbbségi beszállás szolgáltatás árát 2 euróra.

Ülőhelyek az

első sorokban

Elöl lévő ülőhelyek

Az utastér első részén lévő ülőhelyek

Ülőhelyek nagyobb lábtérrel

Az utastér hátsó részén lévő ülőhelyek

5 – 23 euró

3 – 17 euró

2 – 5 euró

5 – 23 euró

1 – 2,50 euró

A díjak a kereslet függvényében változnak.

Kép: jetphotos.net

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.