Újszerű fizetési módot vezet be a Lufthansa

Az „Amadeus Airport Pay” szolgáltatás bevezetésével a Lufthansa Csoport biztonságos és egyszerű fizetési lehetőséget vezet be a check-in pultnál, a szolgáltatás a világ több mint 170 repülőterén lesz elérhető.

Segítségével az utasok chipkártyával (betéti vagy hitelkártyával), Girocarddal vagy kompatibilis digitális pénztárcával fizethetnek a kiegészítő szolgáltatásokért (pl. a méret- vagy súlyhatár feletti poggyászért). A repülőtéri személyzet ugyanezeken a terminálokon kompenzációs fizetést is tud kezdeményezni, ha például az utas önként lemond egy túlfoglalt járat igénybevételéről.

Az Amadeus Airport Pay megoldás által alkalmazott szabvány a fizetőkártya-iparág által kidolgozott PCI-DSS biztonsági szabványokkal is teljes körűen kompatibilis. A kártyáknál PIN-kód használata előzi meg a csalást a fizetési folyamat közben.

A Lufthansa Csoport igyekszik széles választékot kínálni utasainak az igényeikre szabott termékekből és szolgáltatásokból. Napjaink digitális világában az ügyfelek a vásárlási élmény teljes folyamatában egyszerűséget és kényelmet várnak el, függetlenül attól, hogy milyen csatornán vásárolnak – a weben, fizikai üzletben vagy mobileszközön keresztül.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.