Újításokkal indul a KLM Dreamlinere

November 22-én a KLM három bemutatkozó járatot indít Amszterdamból az új Boing 787-es repülőgépeken. A különleges utazás alatt a vendégek felfedezhetik a gép technológiai innovációit és enteriőrjét.

A Dreamliner bemutatkozó járatain az utasok a repülés új élményével ismerkedhetnek meg, a járatokon ugyanis a repülőgépé a főszerep. A vendégek először találkozhatnak a gép jellegzetességeivel, a technológiai fejlesztésekkel, valamint a gasztronómiai újdonságokkal, amit személyesen Jacob Jan Boerma holland sztárszakács készít.

Az utasok kényelmét szolgálja a turbulenciát- és a zajt csökkentő rendszer, a kedvezőbb kabinnyomás miatt pedig a szervezet 8 százalékkal több oxigént képes felvenni, így energikusabbá és kevésbé fáradttá válnak. A Dreamlinerek ráadásul 20 százalékkal kevesebb üzemanyagot használnak, ami ezzel arányosan kevesebb széndioxid-kibocsátást is eredményez, mindemellett a gépek 40 százalékkal csendesebben repülnek.

A kulináris kínálat nem csak a bemutatkozó járatokon lesz egyedi, hiszen a World Business Class utasai egy éven át a vezető holland séf, Boerma ételkülönlegességeit kóstolhatják az Amszterdamból induló járatokon.

A KLM első új repülőgépe Seattle-ből érkezik november 14-én az amszterdami Schiphol repülőtérre. Ékezéskor a KLM egy utolsó ellenőrzést végez repülőgépen, mielőtt az felszállna bemutatkozó járatára. Ez az első Dreamliner a 21 repülőgép közül, amely még az idén csatlakozik a flottához. Minden egyes repülőgépet Hollandia legismertebb exportcikkéről, egy-egy virágról neveznek majd el.

Bővebb információk a Dreamlinerről: https://787dreamliner.klm.com/en_gb

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.