Újfajta turistaosztály az Air Astanaval

Elérhető árakon teszi kényelmesebbé a hosszú repülőutakat a kazah Air Astana, amely elsőként az Astana és London, Frankfurt, Párizs, valamint az Almaty és Honkong közötti útvonalakon mutatja be az Economy Sleeper szolgáltatást.

Az „Economy Sleeper” osztályt foglaló utasok a szokásosnál sokkal több személyes és privát teret élvezhetnek. A dedikált sorokban minden utasnak három turistaosztályú ülés jár, melyek nagy magasságban is kényelmes pihenést tesznek lehetővé. Amikor elérkezik az alvás ideje, az üléssor egy matraccal kényelmes fekvőfelületté alakul, amelyhez paplan- és párnaszett is jár.

A fedélzeti szórakoztatásról iPadek és a légitársaság beépített fedélzeti szórakoztató programja gondoskodik a legújabb filmekkel, zenék és játékok gazdag választékával. A szolgáltatás nagyjából fele annyiba kerül, mint a business osztályú jegy.

Az „Economy Sleeper” osztályt foglaló utasok a kényelmes elhelyezés mellett a business osztály néhány szolgáltatását is élvezhetik:

– belépés a Shanyrak-ba, az Air Astana dedikált Business Class Lounge-ába Astana nemzetközi repülőterén, valamint a kijelölt business class várókba Londonban, Frankfurtban, Párizsban, Almaty-ban és Hongkongban,

– 30 kilós poggyászlimit,

– elsőbbségi check-in, be- és kiszállás,

– előre kijelölt ülőhelyek,

– módosítható, visszamondható jegyek.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.