Újdonságok az Air France-nál

A tavaly nyári szezonhoz képest 0,3%-kal nő a hosszútávú járatok száma az Air France nyári menetrendjében – leginkább a feltörekvő piacok irányába. Afrikába 8,1%-kal, a Csendes-óceáni térségbe 5,6%-kal, Latin-Amerikába 3,4%-kal növekszik a járatok száma.

A középtávú járatokon 5,3%-os csökkentés hajtanak végre pénzügyi okokból a Transform 2015 terv keretében. A téli szezonban már megvalósították a terv egyes részeit, nyáron minden, a tervben foglalt pont megvalósul. A Transform 2015-ben korlátozott kapacitásbővítést határoztak meg stratégiai vezérelvként a gazdasági mutatók javítása érdekében. Új járatokat a nagy piaci potenciállal rendelkező desztinációkba indítanak, mint Montevideo, Kuala Lumpur és Minneapolis, a már meglevő járatok számát pedig Bangkokba, Guangzhouba, Librevillebe és Havannába növelik. A működési hatékonyság és a kiszolgálás minőségének javítása érdekében a hosszú távú járatok indulási és érkezési időpontját a Paris-Charles de Gaulle hubhoz igazították. A kora reggeli indulások lépcsőzetesen követik egymást megkönnyítve az átszállásokat, és optimalizálva a reptér erőforrásainak felhasználását.

2013 fontos év, mert jelentős újraszervezés megy végbe a középtávú járatok menetrendjében a társaságnál. Az Air France-hoz tartozó HOP! légitársaságot január végén alapították meg, és márciusban kezdi meg működését, 104 célállomásra.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.