Újabb kézipoggyászos utak a BA-től

A British Airways kiterjeszti „csak kézipoggyászos” árait, amelyek a Gatwickről induló bizonyos járatok körében már sikert arattok. Az utasok hamarosan a Heathrow-ról és London Cityből induló gépeknél is választhatják ezt az opciót.

A Heathrow-ról szeptember 24. után induló amszterdami, stockholmi, barcelonai, párizsi, római, rotterdami, glasgowi és edinburghi járatára már elindult az új tarifa értékesítése. A kézipoggyászos árat választók a fedélzetre egy sztenderd méretű kabinbőröndöt (56x45x25 cm), valamint kézi- vagy laptoptáskát vihetnek. A British Airways vezetői most azt tervezik, hogy év végéig a szolgáltatást bevezetik valamennyi londoni repülőtérről induló rövid távú járatukon.

Ugyanakkor a légitársaság teszteli a félig-flexibilis (semi-flex) tarifa bevezetését a fenti útvonalakon. Az új díjszabás előnye, hogy az utasok az utazás napján térítésmentesen átfoglalhatnak, ennek tarifája a sztenderd és a teljesen rugalmas ár között található. Ez azoknak jó megoldás, akiknek megbeszélése például elhúzódik vagy a tervezettnél korábban ér véget, így másik járattal is el tudnának utazni. A jegycsere semmilyen költséggel nem jár, és a két jegyár közti különbözetet sem kell megfizetni.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.