Újabb fejlesztések az Air France business és La Premiére osztályain

Az Air France folytatja fedélzeti termékei és szolgáltatásai fejlesztését a francia életstílus jegyében. Január óta a hosszú távú járatok La Premiére és business osztályain bővült a kényelmi szolgáltatások száma.

Az Air France gépek fedélzetén a vendéglátás különleges helyet foglal el. Február elseje óta a Párizsból induló hosszú távú járatok business osztályain a repülés élményét a Michelin-csillagos Michel Roth kreációi teszik még feledhetetlenebbé. A séf hat egyedülálló fogást alkotott, a menüt kétszer változtatják egy hónapban, hogy a gyakori utazók gasztronómia élménye se csorbuljon.

Márciustól pedig szintén a hosszú távú járatok La Premiére és business osztályain az utasok az ínycsiklandó Vaucluse lekvárokat fogyaszthatják reggelire. A megkötött szerződés szerint két éven keresztül a gyártó évi 1,5 millió 25 g-os kiszerelésű terméket szállít a légitársaságnak, az utasok epres, málnás, sárgabarackos és narancsos lekvárok, valamint méz közül választhatnak. Fontos kiemelni ezekről a gourmet lekvárokról, hogy már harminc éve fogyatékkal élő emberek gyártják őket.

Februártól pedig a La Premiére utasok új kozmetikai szetteket kapnak a Biogolique Recherche jóvoltából, de a business osztályon is megújul a készlet, emellett őszig minden osztályon puhábbra cserélik a jelenleg használt plédeket.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.