Új mobilalkalmazás a Wizz Airtől

Elindult a Wizz Air új mobilalkalmazása, amely ingyenesen elérhető Android és iOS készülékek felhasználói számára egyaránt.

A Wizz Air alkalmazása egyszerűen használható megoldásokkal segíti állandóan úton lévő ügyfeleit, akik a lehető leggyorsabban akarják elérni foglalási adataikat.

Az új WIZZ applikációban új idővonal biztosítja, hogy a felhasználók még kényelmesebben követhessék az utazás fontos állomásait a foglalás pillanatától egészen a megérkezésig. Egyszerűbbé vált a foglalás folyamata, és az alkalmazásban elkészített beszállókártya internetkapcsolat nélkül is elérhető marad.

Az új alkalmazás dizájnja és szolgáltatásai videón is megtekinthetők:

A mobil kommunikáció szerepének növekedése globális trend. 2016-ban az online vásárlások 49%-át végezték okostelefon segítségével, és ez a szám várhatóan 80%-ra nő 2020-ig. A tendencia egybevág a Wizz Air tapasztalataival: az elmúlt évben a WIZZ mobilalkalmazás aktív felhasználóinak száma 2,6 millióról 4,1 millióra nőtt.

Az elmúlt évben a Wizz Air bemutatta teljesen megújult, reszponzív weboldalát. Azóta a mobilos forgalom növekedésének és a látogatószám emelkedésének következtében a Wizzair.com a világ légitársaságainak weboldalai közül a 6. leglátogatottabbá vált.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.