Új menetrend és kényelmes csatlakozás Párizsba

Március 30-tól ismét üzemel az Air France Budapest-Párizs kora reggeli járata, amelyre már tavaly októbertől lehetett jegyet foglalni. Így nem csupán tovább bővült az átszállással elérhető célállomások köre, de az utasok lényegesen kevesebb várakozással érhetik el a csatlakozásokat.

Az átszervezett menetrendnek köszönhetően olyan fontos célállomások kerültek vissza az Air France kínálatába mint például Miami, Bogota, Caracas, Cancun, Delhi, Mumbai, St Martin, Lagos, Nairobi. Ugyanakkor lerövidültek az olyan hosszú csatlakozások is mint: Lima, Bangkok, Chicago, Houston, Seattle, Minneapolis, San Francisco. Lényeges változás az is, hogy lehetőség nyílik egynapos üzleti utazásokra Párizsba.

A felújított párizsi Charles de Gaulle légikikötőbe március 30-tól Budapestről a járatok reggel 6:50-kor, 10:10-kor és 15:50-kor indulnak, Párizsból Budapestre pedig 7:15-kor, 12:45-kor és 20:20-kor. Míg a kora reggeli és délelőtti órákban utazókat egy 131 férőhelyes A318-as repülőgép szállítja, addig azok, akik a kényelmes délutáni indulást választják, a nagyobb kapacitású, 200 férőhelyes A321-es típusú géppel utazhatnak.

Az új menetrendnek köszönhetően az Air France KLM Delta Alitalia vegyesvállalat immár három Budapesten éjszakázó járattal büszkélkedhet, melyek a világ legnagyobb transzatlanti hálózatához biztosítanak csatlakozást Párizs-Amszterdam-Róma központi repülőterein keresztül. Az Air France leányvállalataként működő Transavia is indít járatot, amely a jelenlegi Rotterdam-Hága járat mellett, már a párizsi Orly repülőtérre is közlekedik majd Budapestről hetente háromszor.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.