Új légitársaságot indít az El Al

A légiközlekedési trendekre adott válaszként UP néven új diszkont fuvarozót indít jövő márciustól az El Al. Az UP kezdetben öt európai városba – Budapestre, Berlinbe, Kijevbe, Prágába és Larnacára – közlekedik Tel Avivból március végétől.

Az UP csak azokért a szolgáltatásokért fizettet, amelyeket az utasok igénybe is vesznek. A fedélzeten két osztályt – az ülésnagyságban és távolságban különböző economy-t és economy plust – kínál. Az UP Basic tarifa semmilyen extra szolgáltatást (feladott csomag, fedélzeti ellátás, ülésválasztás) nem tartalmaz, ezeket az utasok felár ellenében választhatják ki maguknak. Az UP Smart jegyét vásárlók azonban rugalmas kondíciókat és számos szolgáltatást kapnak, az El Al Matmid törzsutasklubjának tagjai az UP járatain is gyűjthetnek mérföldeket és szinttől függően további extra szolgáltatásokra is számíthatnak.

Az UP indulásakor heti 50 járatot üzemeltet, ezek Larnacára heti hat, a többi célállomásra – így Budapestre is – heti 11 alkalommal közlekednek majd. A járatokra hamarosan megkezdődik a jegyértékesítés, az egyirányú tarifák 69 dolláros ártól indulnak.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.