Új légitársaságot indít az Air France

Az Air France HOP! néven egyesíti Brit Air, Regional és Airlinair regionális légitársaságait, egyúttal jelentősen átszervezi rövid- és középtávú üzemeltetését.

Az Air France által nemrég meghirdetett, a cég megújulását megcélzó Transform 2015 program keretében a veszteséges rövid- és középtávú járatokat ezentúl három légitársaság – az Air France, a HOP!  és a Transavia France repüli. Az Air France továbbra is üzemelteti a párizsi Charles De Gaulle repülőtérről induló hosszútávú járatokra ráhordó útvonalakat, jelentős franciaországi és európai üzleti forgalmat generáló, valamint a marseille-i, toulouse-i és nizzai hubjáról közlekedő járatokat. Idén nyártól a HOP!  ún. point-to-point – vagyis kimondottan két város közötti – forgalmat bonyolít le a párizsi Orly-ról, valamint az Air France megbízásából a Charles De Gaulle-ról.

A Transavia France Európa-szerte szállítja a szabadidős utasokat Párizs-Orly-ról és a regionális repülőterekről.

A HOP! 136 célállomásra napi 530 járatot kínál, modern flottáját 98, 48-100 férőhelyes gép alkotja. Az árak egy útra 55 eurónál kezdődnek (adóval együtt), az utasok kiszolgálását 3000 fős személyzet végzi a földön és a levegőben.

Jegyeit háromféle tarifaosztályban kínálja: a Basic nem tartalmaz feladott poggyászt, csak fedélzeti snack-et, a Basic Plus már magában foglalja a feladott csomag díját és törzsutaspontok is gyűjthetőek vele, a Maxi Flex pedig teljes rugalmasságot biztosít az utasoknak. A fedélzeti szolgáltatás különlegessége, hogy az utasok letölthetik okostelefonjukra vagy tabletjükre, mind az induló, mind az érkező oldali aktuális napilapot. További információ: www.hop.fr

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.