Új buszjárat Bécs és Budapest között

A RegioJet személyszállítási társaság január 4-től új, közvetlen menetrend-szerinti buszjáratot indított Bécs-Budapest viszonylatban.

A „Fun & Relax” branddel ellátott sárga buszok naponta hat alkalommal közlekednek mindkét irányban, 2-3 órás követési időközökkel, és a tervek szerint megközelítőleg 800 utast fognak szállítani naponta.

Bécsben a Wien Stadion Center autóbuszállomásról indulnak az autóbuszok, Budapesten pedig Kelenföld vasútállomásra érkeznek (átszállási kapcsolatot biztosítva a 4-es metróhoz). Az utazás 2 órát és 45 percet vesz igénybe.

A RegioJet ezen a vonalon flottájának legkényelmesebb, prémium autóbuszait indítja. A 65 férőhelyes, légkondicionált Fun & Relax stílusú Scania Irizar buszok ingyenes wifit és üléstámlákba beépített érintőképernyőket kínálnak. A RegioJet utasai ingyenes forró italokat fogyaszthatnak, illetve frissítőket vásárolhatnak, a kényelmes utazásról utaskísérő gondoskodik.

A RegioJet a menetjegyeket a www.regiojet.com weboldalon online, valamint a szerződéses viszonteladó partnerek segítségével értékesíti.

A 2016-ban 1,87 millió fős nemzetközi utasforgalmat bonyolító RegioJet új piaci szereplőnek számít Magyarországon az autóbuszos személyszállításban. A cég a német személyszállítási piacra is készül belépni. A Bécs-Budapest vonalon a legszínvonalasabb kötöttpályás szolgáltatás jelenleg az ÖBB RailJet, mely két és fél óra alatt éri el a császárvárosból Budapestet. A távolsági autóbuszos személyszállításban 2015-től jelent meg a FlixBus ezen a vonalon – jelenleg napi 14-16 járatpárral –, és amelynek budapesti járatára Bécs számos csomópontjában fel lehet szállni.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.